China Supplier Grosir Full Face Motorcycle Dual Visor Helm

Katrangan singkat:

300 PieceUS $13-15 / Piece

Min.Pesenan / Referensi Harga FOB
Pelabuhan: Ningbo, China
Kapasitas produksi: 2000PCS / Dina
Syarat-syarat pembayaran: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram
Tipe: Helm Full Face
Bahan: ABS
Gender sing ditrapake: lanang
Target pangguna: diwasa
Sertifikasi: ISO9000
Mangsa sing ditrapake: mangsa


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar.

Model NO.
FD-889
wangun
Bunder Oval
Ditrapake sirah Circumference
560~580 mm
Warna Topeng
PC Transparan
Merk
Helm Kab
warna
Ireng, Abang, Putih, Biru
Kode HS
6506100090
Ukuran
S, M, L, XL
merek dagang
KAX
Paket Transportasi
Karton
asale
Cina

2021 China Supplier Grosir Full Face Motorcycle Dual Visor Helm

Model FD-889
Cangkang njaba ABS
Cangkang batin Kapadhetan dhuwur EPS
InnerPadding Lembut & Nyaman
bagean Tali dagu sing bisa diatur
Sistem ventilasi Sirkulasi Optimal
Paint Rampung Paint Protèktif UV.
Packing 9 pcs/Ctn
warna Werna apa wae
Visor Anti Gores, Anti Kabut lan Wide View Clear Visor
Sampel Gratis
Pelabuhan Asli Ningbo utawa Shanghai
Tetembungane OEM Kasedhiya

Fitur Helm Sepeda Motor:

Desain Paling Anyar:Tameng srengenge terintegrasi dirancang kanggo nyebar lan mundur kanthi cepet.Migunani kanggo nyilikake wektu nyetel, lan ngoptimalake wektu nglaras.Perisai asap gratis nglindhungi saka 99% sinar UV sing ngrusak srengenge.

Nganyarke safety: Kompartemen dibangun ing tambahan sing dirancang kanggo nyakup peralatan nambah audio, utawa sistem komunikasi sing padha.Tali rilis cepet sing dirancang kanggo penak, uga keamanan atine. Lapisan busa EPS sing nyerep dampak dhuwur

Bahan Ultra-ringan lan Breathable:Bahan njero microfiber sing bisa dicopot, bisa dicuci, lan bisa diganti.Kulit sintetik premium ing pinggir ngisor liner sing dirancang kanggo nambah daya tahan lan nambah sentuhan gaya.

Pengiriman Helm Sepeda Motor :

Kanggo pesenan gedhe: pengiriman kanthi segara utawa udhara.

Kanggo sampel utawa pesenan cilik: pengiriman kanthi ekspres udara (DHL / UPS / FedEx, lsp.)

UKURAN

LINGKARAN SIRAH

XS

53-54 cm

20.87"-21.26"

S

55-56 cm

21.65"-22.05"

M

57-58 cm

22.44"-22.83"

L

59-60 cm

23.23"-23.62"

XL

61-62 cm

24.02-24.41

 

2021 China Supplier Wholesale Full Face Motorcycle Dual Visor Helmet2021 China Supplier Wholesale Full Face Motorcycle Dual Visor Helmet2021 China Supplier Wholesale Full Face Motorcycle Dual Visor Helmet2021 China Supplier Wholesale Full Face Motorcycle Dual Visor Helmet2021 China Supplier Wholesale Full Face Motorcycle Dual Visor Helmet2021 China Supplier Wholesale Full Face Motorcycle Dual Visor HelmetSertifikasi2021 China Supplier Wholesale Full Face Motorcycle Dual Visor HelmetFAQ:

1. Apa kisaran produk?
Sepeda motor fhelm pasuryan ull, helem Off-road, helem Modular,Helm mbukak pasuryan, Setengahpasuryanhelm,Helm anak,topi motor dll.

2. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
Kita minangka pabrikandumunung ing Yueqing, Provinsi Zhejiang.

3. Apa fitur produk?
Superior Dipindhah, bisa dicuci bisa diganti comfort liner, Decal bakal selaras, kain kualitas dhuwur jahitan liner.D-ring utawa Gesper release cepet kasedhiya.

4. Apa sampeyan bisa nyithak nganggo logo utawa grafis dhewe?
Ya mesthi!Cukup kirim desain logo utawa desain grafis.

5. Kepiye layanan sampeyan?
Kita duwe tim penjualan paling dhuwurdepartemensiap ngladeni sampeyan kanthi profesi, pengalaman lan ketulusan.

6.Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

7.Apa syarat pangiriman sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

8. Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?

Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat;

We ugingormati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora preduli saka ngendi asale.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita