DOT Matt Black Full Face Motorcycle Helm Casco De Moto

Katrangan singkat:

300 PieceUS $16-21 / Piece

Min.Pesenan / Referensi Harga FOB
Pelabuhan: Ningbo, China
Kapasitas produksi: 2000PCS / Dina
Syarat-syarat pembayaran: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram
Tipe: Helm Full Face
Bahan: ABS
Gender sing ditrapake: lanang
Target pangguna: diwasa
Sertifikasi: DOT
Mangsa sing ditrapake: mangsa


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar.

Model NO.
FD-700
wangun
Bunder Oval
Ditrapake sirah Circumference
560~580 mm
Warna Topeng
Transparan
Merk
Kax
warna
Abang, Ireng, Putih, lsp.
OEM
1000PCS
Ukuran
S, M, L, XL
merek dagang
KAX
Paket Transportasi
Karton
asale
Cina

2021 DOT Matt Black Full Face Motor Helm Casco De Moto

Model FD-700
OuterShell bahan ABS
InnerShell Kapadhetan dhuwurEPS
InnerPadding Lining sing bisa dicopot & bisa dicuci, Lembut & Nyaman
bagean Tali dagu sing bisa diatur
Sistem ventilasi KanthiBreathguard.
Paint UVProtectivePaintRampung.
Packing Masing-masingHelm+Tas Kain+Kotak Dalam+9pcs/Ctn
warna Warna apa wae / OEM
Ukuran S, M, L, XL
Sampel kasedhiya
Pelabuhan Asli Ningbo, Provinsi Zhejiang
Tetembungane OEM Kasedhiya

 

UKURAN

LINGKARAN SIRAH

XS

53-54 cm

20.87"-21.26"

S

55-56 cm

21.65"-22.05"

M

57-58 cm

22.44"-22.83"

L

59-60 cm

23.23"-23.62"

XL

61-62 cm

24.02-24.41

 

2021 DOT Matt Black Full Face Motorcycle Helmet Casco De MotoSetifikasi2021 DOT Matt Black Full Face Motorcycle Helmet Casco De Moto FAQ:

1. Apa kisaran produk?
Helm motor full face, helm Off-road, helm modular,Helm mbukak pasuryan, Setengahpasuryanhelm,helm bocah-bocah, kothak Ekor Motor dll.

2. Apa MOQ?
MOQ punika500 pcssaben model.

3. Apa fitur produk?
Superior Dipindhah, bisa dicuci bisa diganti comfort liner, Decal bakal selaras, kain kualitas dhuwur jahitan liner.D-ring utawa Gesper release cepet kasedhiya.

4. Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
Sejatine, 3-5 dina kerja kanggo sampel, 30-50 dina kerja kanggo produksi kekacoan sawise konfirmasi pembayaran.

5. Kepiye layanan sampeyan?
Kita duwe tim penjualan paling dhuwurdepartemensiap ngladeni sampeyan kanthi profesi, pengalaman lan ketulusan.

6.Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

7.Apa syarat pangiriman sampeyan?

EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

8.Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman.

Kontaktkita yen sampeyan duwe pitakonan liyane, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo nggawa sampeyan akehtentremlan sukses.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita