Bagean Motor Box Scooter Bagéan buntut kothak Motor Parts

Katrangan singkat:

Min.Pesenan / Referensi Harga FOB
Pelabuhan: Ningbo, China
Kapasitas produksi: 15000PCS / Wulan
Syarat-syarat pembayaran: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram
Bahan: PP
Volume: 48L
warna: ireng
Sertifikasi: ISO 9001:2000
Lampu Peringatan Reflektif: Cahya Peringatan Reflektif
Body Painting Kit: Paket Body Painting


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar.

Model NO.
FD-07
Panganggone
Olahraga
dawa
50 cm
Werna Lembar Refleksi
Abang, Ireng, Putih, Biru
Kualitas
Ketemu Standar Internasional
merek dagang
KAX
Paket Transportasi
Karton
Spesifikasi
59 (L) * 45 (W) * 32 (H) cm
asale
Cina
2021 Bagasi Sepeda Motor Skuter Bagasi Kotak Ekor Citycoco Suku Cadang Sepeda Motor

Jeneng produk Kothak Ekor Motor Model NO. FD-07
Merk KAX Kualitas Ketemu Stand Internasional
Bahan ABS + PP warna Warna apa wae ok
Kintunan On-time Logo OEM lan Printed
Garansi 12 sasi Sampel Sampel bisa ditawakake kanggo mriksa kualitas
Loading Port Ningbo, Shanghai, port apa wae ing China Syarat-syarat pembayaran T / T, L / C, cara mbayar apa wae bisa ndhukung
OEM & ODM Layanan khusus lan pesenan OEM disambut kapan wae.

 

2021 Motorcycle Trunk Box Scooter Trunk Tail Box Citycoco Tail Box Motorcycle Parts2021 Motorcycle Trunk Box Scooter Trunk Tail Box Citycoco Tail Box Motorcycle Parts

Iki minangka merek anyar gedhe sing bisa dicopot motor demo trunk / kasus ndhuwur, karo loro tombol kanggo ngunci gedhe, lan piring basa kanggo release cepet saka trunk.Batang bisa dikunci lan dibusak saka soyo tambah piring, lan digawa mubeng kaya koper.

Topcase iki bakal dipasang ing meh wae rak standar!

Aprilla, BMW, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Vespa, Yamaha, Rukus, Skuter, ATV, Dual Purpose, Motocross, Motorcycle, Sport, Touring and Cruisers.

Kondisi: Brand New

Ukuran njaba: 59 (L) × 45 (W) × 32 (H) cm

Fitur bagasi gedhe iki:

- Dirancang kanthi apik kanthi reflektor ing ndhuwur

- Dibangun saka plastik heavy-tugas awet

- Nerangake karo hardware soyo tambah minangka ditampilake ing gambar

- Backrest sing dibangun ing

- Bisa dikunci nganggo 2 tombol

FAQ:

1. Carane njaluk rega palingkasus ndhuwur motor?
Rega pesenan akeh bisa dirundingake. Kita bakal ngutip rega paling apik miturut dhaptar tuku pungkasan pelanggan.

2. Carane aku bisa njaluk sampel kanggo mriksa kualitas?
Umume conto bisa gratis kanggo sampeyan, sampeyan mung kudu mbayar barang menyang papan sampeyan.
Biasane, sampel bakal dikirim sajrone seminggu.Iku gumantung ing saham.

3.Apa babagan MOQ - jumlah pesenan minimal kanggo kothak buntut motor?
100 pcs - 1000 pcs, MOQ kanggo macem-macem produk beda, mangga dipriksa karo kita sadurunge pesenan.

4.Apa sampeyan nampa pesenan OEM?
Ya, kita bisa ngatur produk miturut gambar utawa conto pelanggan.

5.Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
Umumé, bakal njupuk 15 kanggo 30 dina sawise nampa Panjenengan30% simpenan.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

6. Apa transportasi sampeyan?
Kita bakal by udaraor dening segara (LCL, FCL).It's miturut jumlah tuku Panjenengan.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane, hubungikarokita.Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita