Teka Anyar Off Road Motocross Helm

Katrangan singkat:

 

Pelabuhan: Ningbo, China
Kapasitas produksi: 2000/Dina
Syarat-syarat pembayaran: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram
Tipe: Helm Motocross Kab
Bahan: ABS
Gender sing ditrapake: lanang
Target pangguna: diwasa
Sertifikasi: DOT
Mangsa sing ditrapake: mangsa


Detail Produk

Tag produk

Model NO. FD-166
wangun Bunder Oval
Ditrapake sirah Circumference 580~600 mm
Bobot 1400±50G
Merk Helm Kab
Ukuran Customized
OEM 500PCS
Kode HS 6506100090
merek dagang KAX
Paket Transportasi Karton
asale Cina

2021 Tekan Anyar Off Road Motocross Helm

Model FD-166
Cangkang njaba bahan ABS
Cangkang batin Multi Kapadhetan EPS Liner
Padding batin Lining sing bisa dicopot & bisa dicuci
bagean Tali dagu sing bisa diatur
Sistem ventilasi Sirkulasi Optimal
Paint Rampung Paint Protèktif UV.
Packing 9 pcs/ctn
warna Warna apa wae / OEM
Vent Alat-kurang, njaga ventilasi dagu sing bisa dicopot
Sampel Gratis
Pelabuhan Asli Ningbo utawa Shanghai
Standar DOT / Normal

Layanan kita:

1. "Kualitas minangka budaya kita"

2. Kabeh model kita teka karo sertifikasi DOT, CE, CCC

3. FULL mbalekaken ing cilik saka kualitas ala.

4. Pembayaran kanthi TT utawa LC.

5. Perjanjian Rahasia "Kontrak rahasia bisnis"

6. Kontrak Penjaminan Mutu

7. Sawise layanan dodolan 24 * 7H

Helm kita duwe standar DOT, OEM, ODM sing accepted.Experienced cangkang, desainer decal lan teknologi wong, kontrol kualitas strictly, pangiriman ing wektu lan anget-ati sawise sale layanan.

UKURAN

LINGKARAN SIRAH

XS

53-54 cm

20.87"-21.26"

S

55-56 cm

21.65"-22.05"

M

57-58 cm

22.44"-22.83"

L

59-60 cm

23.23"-23.62"

XL

61-62 cm

24.02-24.41

 

FD-166(10) FD-166贴1FD-166(8) FD-166(9)FD-166(6) FD-166(7)FD-166(3) FD-166(5)

FAQ:

1. Apa kisaran produk?
Helm sepeda motor full face, helm Off-road, helm Modular, helm open face, helm half face, helm anak, kotak Ekor motor dll.

2.Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

3. Apa babagan wektu pangiriman sampeyan?
Sejatine, 3-5 dina kanggo sampel, 30-50 dina kanggo produksi kekacoan sawise konfirmasi pembayaran.

4. Kepiye layanan sampeyan?
Kita duwe tim departemen penjualan paling dhuwur sing siap ngladeni sampeyan kanthi profesi, pengalaman lan keikhlasan.

5. Bisa kita njaluk sampel gratis?

Ya, kita seneng menehi conto gratis. Sampeyan mung kudu nanggung biaya pengiriman ekspres.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita