Grosir Aksesoris Motor Kothak Ekor Motor

Katrangan singkat:

Min.Pesenan / Referensi Harga FOB
Pelabuhan: Ningbo, China
Kapasitas produksi: 15000PCS / Wulan
Syarat-syarat pembayaran: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram
Bahan: PP
Volume: 32L
warna: ireng
Sertifikasi: ISO 9001:2000
Lampu Peringatan Reflektif: Cahya Peringatan Reflektif
Body Painting Kit: Paket Body Painting


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar.

Model NO.
FD-03
Panganggone
Olahraga
dawa
50 cm
Werna Lembar Refleksi
Abang, Ireng, Putih, Biru
Kualitas
Ketemu Standar Internasional
merek dagang
KAX
Paket Transportasi
Karton
Spesifikasi
42 (L) * 41 (W) * 31,5 (H) cm
asale
Cina

2021 Grosir Aksesoris Motor Kothak Ekor Motor

Jeneng produk Kothak Ekor Motor Model NO. FD-03
Merk KAX Kualitas Ketemu Stand Internasional
Bahan ABS + PP warna Warna apa wae ok
Kintunan On-time Logo OEM lan Printed
Garansi 12 sasi Sampel Sampel bisa ditawakake kanggo mriksa kualitas
Loading Port Ningbo, Shanghai, port apa wae ing China Syarat-syarat pembayaran T / T, L / C, cara mbayar apa wae bisa ndhukung
OEM & ODM Layanan khusus lan pesenan OEM disambut kapan wae.

2021 Wholesale Motorcycle Accessories Motorcycle Tail Box2021 Wholesale Motorcycle Accessories Motorcycle Tail Box

Kothak buntut iki minangka bagasi motor gedhe sing bisa dicopot / kasus ndhuwur, kanthi rong tombol kanggo ngunci bagasi, lan piring dhasar kanggo ngeculake bagasi kanthi cepet. koper.

Topcase iki bakal dipasang ing meh wae rak standar!

Aprilla, BMW, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Vespa, Yamaha, Rukus, Skuter, ATV, Dual Purpose, Motocross, Motorcycle, Sport, Touring and Cruisers.

Kondisi: Brand New

Kasing Top Sepeda Motor Monolock Universal / Trunk Tur

Ukuran njaba: 42 (L) × 41 (W) × 31.5 (H) cm

Fitur bagasi gedhe iki:

- Dirancang kanthi apik kanthi reflektor ing ndhuwur

- Dibangun saka plastik heavy-tugas awet

- Nerangake karo hardware soyo tambah minangka ditampilake ing gambar

- Backrest sing dibangun ing

- Bisa dikunci nganggo 2 tombol

FAQ:

1.Carane njaluk rega palingsaka kothak motor buntut?
Rega pesenan akeh bisa rembugan.
Kita bakal ngutip rega paling pungkasan miturut dhaptar tuku pungkasan pelanggan.

2. Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

3.Apa sampeyan bisa nindakake paket kaya sing dikarepake?
ya wis.mesthi!kita bisa nindakake Paket OEM kanggo sampeyan.
Cukup kirimi panjaluk rinci, kita bisa ngrancang paket kanggo sampeyan

4.Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
Sampel lan pesenan cetakan (1 minggu) bakal luwih dhisik sadurunge produksi massal (3-5 minggu) kanggo produk sing disesuaikan.Umume kira-kira 40 dina total.

5.Apa port pangiriman sing kasedhiya?
Kita biasane ngekspor liwat NingboPort utawa Shanghai Port.

6.Kepiye carane nggawe hubungan bisnis jangka panjang lan apik?
Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat.
Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita ikhlas nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita