45liter Luxury Universal Copot kothak buntut motor

Katrangan singkat:

Min.Pesenan / Referensi Harga FOB
Pelabuhan: Ningbo, China
Kapasitas produksi: 15000PCS / Wulan
Syarat-syarat pembayaran: L/C, T/T, Western Union, Paypal, Money Gram
Bahan: PP
Volume: 45L
warna: ireng
Sertifikasi: ISO 9001:2000
Lampu Peringatan Reflektif: Cahya Peringatan Reflektif
Body Painting Kit: Paket Body Painting


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar.

Model NO.
FD-12
Panganggone
Olahraga
dawa
50 cm
Werna Lembar Refleksi
Abang, Ireng, Putih, Biru
Kualitas
Ketemu Standar Internasional
merek dagang
KAX
Paket Transportasi
Karton
Spesifikasi
Ukuran: 56.5 (L) * 41.5 (W) * 30 (H) cm
asale
Cina
45liter Luxury Universal Copot kothak buntut motor

Jeneng produk Kothak Ekor Motor Model NO. FD-12
Merk KAX Kualitas Ketemu Stand Internasional
Bahan ABS + PP warna Warna apa wae ok
Kintunan On-time Logo OEM lan Printed
Garansi 12 sasi Sampel Sampel bisa ditawakake kanggo mriksa kualitas
Loading Port Ningbo, Shanghai, port apa wae ing China Syarat-syarat pembayaran T / T, L / C, cara mbayar apa wae bisa ndhukung
OEM & ODM Layanan khusus lan pesenan OEM disambut kapan wae.

45liters Luxury Universal Detachable Motorcycle Tail Box45liters Luxury Universal Detachable Motorcycle Tail Box

Iki minangka merek anyar gedhe sing bisa dicopot motor demo trunk / kasus ndhuwur, karo loro tombol kanggo ngunci gedhe, lan piring basa kanggo release cepet saka trunk.Batang bisa dikunci lan dibusak saka soyo tambah piring, lan digawa mubeng kaya koper.

Topcase iki bakal dipasang ing meh wae rak standar!

Aprilla, BMW, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Vespa, Yamaha, Rukus, Skuter, ATV, Dual Purpose, Motocross, Motorcycle, Sport, Touring and Cruisers.

Kondisi: Brand New

Ukuran njaba: 56.5 (L) × 41.5 (W) × 30 (H) cm

Fitur bagasi gedhe iki:

- Dirancang kanthi apik kanthi reflektor ing ndhuwur

- Dibangun saka plastik heavy-tugas awet

- Nerangake karo hardware soyo tambah minangka ditampilake ing gambar

- Backrest sing dibangun ing

- Bisa dikunci nganggo 2 tombol

FAQ:

Q1.Apa syarat packing sampeyan?A: Umumé, kita ngemas barang ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Q2.Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

Q3.Apa syarat pangiriman sampeyan?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4.Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé, bakal njupuk 15 kanggo 30 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

Q5.Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis.Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.

Q6.Apa kebijakan sampel sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyakake sampel yen kita duwe bagean siap ing saham, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.

Q7.Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman

Q8.How sampeyan nggawe bisnis kita long-term lan sesambetan apik?

A: 1.Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat;

2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo wong-wong mau, ora ketompo saka ngendi asale.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita