Babagan awake dhewe

Wenzhou Kangxing Auto & Motorcycle Fittings Co., Ltd.

Wenzhou KangXing Auto And Motorcycle Fittings Co., Ltd., dumunung ing Kutha Yueqing, Provinsi Zhejiang, China.We are produksi lan perdagangan helm motor, kasus bagasi motor lan aksesoris motor. Markas perusahaan dumunung ing Kutha Yueqing ing pesisir Segara China Wétan, sawijining titik pemandangan utama nasional ing sikil kidul Gunung Yandang, cedhak National Highway 104 lan tol Ningbo lan Wenzhou, kanthi transportasi sing trep lan mung 40 kilometer saka Bandara Wenzhou.

Kualitas Layanan

Pangembangan perusahaan helm KAX nyekel pulsa tren pangembangan industri helem internasional kanthi pas wektune, wawasan banget babagan pasar bakal ana ing mangsa ngarep, ngerti kabutuhan nyata penunggang, lan klumpukne tim desain anyar lan ide-ide maju ing donya. Bentuk perspektif safety.KAX nggabungke karo desain humanized, njupuk menyang wawasan lengkap kabutuhan konsumen beda.

Dhukungan Super

Sajrone pirang-pirang taun, perusahaan wis ngasilake kabeh jinis helm motor sing berkualitas tinggi lan dhuwur. Umume helm wis lulus sertifikasi ECE lan DOT sing minangka standar tes safety paling dhuwur ing Eropa lan Amerika.Kanthi tim ngembangake lan ngasilake dhewe, OEM & ODM kasedhiya yen perlu. We are looking nerusake kanggo nggawe hubungan bisnis karo liyane lan liyane pelanggan ing dhuwur pesawat.Ing perdagangan karo pelanggan saka macem-macem negara, kita tansah netepi prinsip "kesetaraan lan keuntungan bebarengan".

Award Winning

Kita njupuk Rincian Kunci Sukses minangka nilai inti, lan inovasi, ketat, harmonis minangka ide manajemen kanggo nglayani bisnis. Jaringan penjualan lan layanan kita kalebu Eropa, Amerika Selatan, Amerika Utara, Asia Tenggara, Timur Tengah, Oceania, Afrika, lan liya-liyane.Lan tingkat wutah kita mundhak kanthi cepet saben taun.Muga-muga bisa dadi salah sawijining supplier sing bisa dipercaya, sampeyan bisa ngunjungi perusahaan kapan wae lan ngarepake mbangun hubungan karo sampeyan ing mangsa ngarep.

Proyek Anyar