Hubungi Kita

Wenzhou Kangxing Auto & Motorcycle Fittings Co., Ltd.

alamat

NO.201 Puhu Community ,Shifan Street, Yueqing City, Zhejiang 325600 China

Telpon

Sales: 0086-13588956335

Dhukungan: 0086-15005771680

jam

Senin-Jumat: 8 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita