Perlindhungan Helm Sepeda Motor Full Face

Helm full facepangayoman

Yen ana masalah sing ora dikarepke, helm full face bisa nyuda karusakan ing sirah nganti tingkat sing relatif kurang.
Tingkat bungkuse paling apik ing antarane kabeh kategori helm.

Kauntungane yaiku angin sing teka bisa diblokir kanthi resistensi angin sing relatif cilik.

Swara njaba dibatalake nganggo umpluk sing mbungkus njero helm motor.

Nanging, kekurangane helm full face dibandhingake karo jinis helm.

Sudut visibilitas ora amba, lan sawetara helm full-face abot.

Panganggone helm full face bisa nyebabake kesel gulu, lsp.
DOT HELMET

Tampilan helm motocross

Helm nduweni kaluwihan ganda yaiku helm full-face lan helm off-road.
Lensa sing bisa dicopot ngidini tampilan sing luwih akeh nalika metu ing dalan.

Nduwe desain dagu sing dawa lan pelindung ndhuwur sing luwih dawa.

Mbantu matesi impact langsung saka ngarep.

Kelemahane yaiku kerentanan kanggo gangguan.

Lan resistance udhara gedhe.

Motocross Helmet Cascos utamané karo njaga ndhuwur mbukak.

Mulane, iku cocok banget kanggo kabutuhan dual motor rally njupuk menyang akun loro long-distance lan mati-dalan.


Wektu kirim: Feb-10-2022