Cara Nyegah Lensa Helm Sepeda Motor Saka Goresan

Helm sepeda motorlensa cepet gores.Utamane sawise ngetutake mobil ing wayah udan utawa disusul mobil, pasir sing alus tiba ing kamera.Nalika nunggang, aku ora bisa ndeleng kanthi cetha tanpa digosok, lan nalika diusap nganggo lensa, iku wis ngentekake.Saiki aku ketabrak lampu sebalike wayah bengi, kembang-kembang nang endi-endi, ora ketok jelas.

Ana beda kualitas ing helm motor cascos lensa.Yen wis dipakai, transmitansi cahya saka lensa helem kurang banget, lan kira-kira butuh setengah taun.Lensa helm murah regane puluhan dolar, lan lensa helem sing larang regane atusan dolar.

Lensa helem kendaraan listrik umume digawe saka bahan PC, kanthi transparansi sing apik, ketangguhan sing apik, resistensi impact, nanging ora tahan nganggo.Umumé, aja ngusap lensa nganggo tangan utawa sarung tangan.Nalika udan, pasir cipratan.Yen ora mengaruhi sesanti, aja langsung digosok.Z iku becik kanggo numpak sedhela lan wisuh mati ing udan.Kanggo ngresiki lensa, wisuh nganggo banyu, banjur sabun utawa sanitizer tangan, banjur mbilas lan garing nganggo andhuk garing sing alus utawa kain beludru.


Wektu kirim: Feb-17-2022