Apa rega helm motor sebanding karo perlindungan?

Struktur primer ahelm motoryaiku tutup cangkang sing tahan luh lan Styrofoam sing empuk.Sajrone produksi, cangkang umume digawe saka PP (polypropylene) lan ABS (acrylonitrile), sing umum dikenal minangka plastik.Lan mesthi bahan mentahan sing canggih yaiku serat karbon lan FRP (plastik sing diperkuat serat kaca).

Bisa dideleng saka label helm kendaraan listrik full-face sing komponen utama cangkang njaba yaiku serat kaca, yaiku bahan komposit kanthi kekuatan patah sing luwih dhuwur tinimbang helm kendaraan listrik bahan ABS, saengga helm serat kaca kasebut dicekel ing tangan.Rasane kaya abot ing njero.

Mesthi, ana uga serat karbon sing kuwat kaya serat kaca.Kauntungane yaiku bisa entheng.Kanggo penunggang sing kudu nggawa helm kanggo wektu sing suwe, paling ora akeh gaweyan sing disimpen.

Pangopènan saben dina lan ngresiki helm full face uga penting banget, aja nganti helm sing reged ngrusak kulit.


Wektu kirim: Feb-24-2022