Kabar

  • Is the price of motorcycle helmets proportional to protection?

    Apa rega helm motor sebanding karo perlindungan?

    Struktur utama helm motor yaiku tutup cangkang sing tahan luh lan Styrofoam sing empuk.Sajrone produksi, cangkang umume digawe saka PP (polypropylene) lan ABS (acrylonitrile), sing umum dikenal minangka plastik.Lan mesthi bahan mentahan canggih yaiku serat karbon lan FRP (kaca f...
    Waca liyane
  • How to Prevent Motorcycle Helmet Lenses from Scratching

    Cara Nyegah Lensa Helm Sepeda Motor Saka Goresan

    Lensa helm sepeda motor cepet gores.Utamane sawise ngetutake mobil ing wayah udan utawa disusul mobil, pasir sing alus tiba ing kamera.Nalika nunggang, aku ora bisa ndeleng kanthi cetha tanpa digosok, lan nalika diusap nganggo lensa, iku wis ngentekake.Saiki aku ditabrak dening ngelawan ...
    Waca liyane
  • Full Face Motorcycle Helmet Protection

    Perlindhungan Helm Sepeda Motor Full Face

    Proteksi helm full face Yen ana masalah sing ora dikarepke, helm full face bisa nyuda karusakan ing sirah nganti tingkat sing relatif kurang.Tingkat bungkuse paling apik ing antarane kabeh kategori helm.Kauntungane yaiku angin sing teka bisa diblokir kanthi resi angin sing relatif cilik ...
    Waca liyane
  • Protection principle of motorcycle helmet

    Prinsip perlindungan helm motor

    Kita kabeh ngerti yen helm motor listrik bisa nglindhungi sirah lan nyuda impact obyek ing sirah.Apa prinsip perlindungan helm motor?Helm sepedha listrik bisa dadi bantalan guncangan amarga ana celah ing antarane ndhuwur kupluk lan nduwur sirah.Nalika obyek ...
    Waca liyane
  • What are the characteristics of unqualified motorcycle helmets ?

    Apa ciri-ciri helm motor sing ora mumpuni?

    Kinerja kekuatan piranti helm sing ora cukup Kinerja kekuwatan piranti sing nganggo helem motor listrik nuduhake pertimbangan kekuwatan bagean kunci helm lengkap, utamane nuduhake manawa tali, piranti pangaturan, lan gesper tali...
    Waca liyane
  • Talking about the importance of motorcycle helmets

    Ngomong babagan pentinge helm motor

    Ing kacilakan motor, ciloko sing luwih serius yaiku sirah, nanging ciloko sing fatal ora minangka akibat saka sirah sing sepisanan, nanging dampak kekerasan sing kapindho ing antarane jaringan otak lan tengkorak, lan jaringan otak bakal diremas utawa ambruk. utawa getihen menyang otak, nyebabake karusakan langgeng ...
    Waca liyane
  • What are the factors for choosing a motorcycle helmet manufacturer?

    Apa faktor kanggo milih pabrikan helm motor?

    1. Faktor Kualitas Kualitas helm minangka dhasar kanggo kaslametane pabrikan helm motor.Nilai panggunaan helm full face adhedhasar kualitas, sing mengaruhi daya saing pasar lan pangsa pasar produk.Mulane, kualitas minangka faktor penting kanggo milih helm motor ...
    Waca liyane
  • Why do helmet manufacturers use helmet automatic painting equipment?

    Napa pabrikan helm nggunakake peralatan lukisan otomatis helm?

    1. Produsen Helm Sepeda Motor bisa ngatasi masalah rekrutmen lan manajemen penyemprot cat sing angel, lan nyegah kekeselen fisik lan mental lan bebaya pekerjaan.2. Operasi standar, integrasi manungsa lan mesin, kemampuan kontrol kualitas, output lan energi sing kuat ...
    Waca liyane
  • How to purchase and select the materials of motorcycle helmet?

    Carane tuku lan milih bahan helm motor?

    Penting banget kanggo tuku helm motor.Bahan kanggo milih pabrik helm motor kaya ing ngisor iki: 1. Kapadhetan bahan bantalan umpluk saka helm sithik banget, malah luwih murah tinimbang bahan bantalan busa sing digunakake kanggo masang peralatan omah.2. Sawetara bahan ...
    Waca liyane
  • Inner lining structure of electric motorcycle helmet

    Struktur lapisan njero helm motor listrik

    Struktur lapisan jero helm motor kalebu tutup ndhuwur lan tutup ngisor.Tutup ndhuwur diwenehake karo area perlindungan tutup ndhuwur, area proteksi bathuk lan area proteksi sirah mburi, supaya ndhuwur sirah, bathuk lan mburi sing nganggo bisa dilindhungi kanthi lengkap.Prot...
    Waca liyane
  • What should I pay attention to when choosing a motorcycle helmet?

    Apa sing kudu digatekake nalika milih helm motor?

    Pilihan dhasar saka helm motor full face yaiku kinerja protèktif saka sirah.Saben uwong ngerti sertifikasi DOT, sing kudu kanggo cascos de moto.Mulane, sawetara helm sing murah banget bisa uga ora kasedhiya.Ana inspeksi sertifikasi produk sing ana gandhengane.Aja tuku ...
    Waca liyane
  • Method of prevent fogging motorcycle helmet casco

    Cara nyegah fogging helm motor casco

    1. Pilih helm Jet listrik anti kabut Cocog kanggo wong sing ora duwe helm lan pengin ngganti.Apa iku gaya utawa rega, pilihan banget sudhut, lan sampeyan bisa milih miturut kahanan nyata.Yen sampeyan milih helm full face, sampeyan kudu njaga ventilasi ora diblokir, yen ora ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3